ENJIN introducerer NFT’er til Microsoft Azure og Minecraft

Priseksplosion: ENJIN introducerer NFT’er til Microsoft Azure og Minecraft

Enjin (ENJ) og Microsoft har lanceret et browserspil, hvor spillere belønnes med ikke-fungible tokens (NFT). Derudover kan spillere bruge de købte NFT-genstande i Minecraft.

Først for nylig blev Enjin (ENJ) gaming-token godkendt til handel i Japan af Japanese Virtual Currency Exchange Association. Som et resultat steg prisen på kryptokurrency ekstremt. Nu Bitcoin Profit bringer et nyt samarbejde med Microsoft et frisk pust til Enjin. En pressemeddelelse frigivet af Enjin den 11. februar afslørede, at de to partnere har udgivet et nyt spil. Som et resultat gjorde prisen på spil-token et stort spring.

I de sidste syv dage er prisen steget med mere end 60 procent. Ved pressetid koster et ENJ-token $ 0,5928.

Minecraft og ikke-svampelige poletter: Hvordan fungerer de?

Det nye spil fra Microsoft og Enjin hedder “Azure Space Mystery”. Det er et interaktivt og lærerigt puslespil, der spilles om bord på den internationale rumstation.

Ikke-svampelige tokens (NFT) erhvervet i spillet gør det muligt for spillerne at låse op for en ny “quest” på MyMetaverse Minecraft-serveren. Brugere kan derefter teleportere Microsoft Azure-helte til det populære spil via EnjinCraft-pluginet og bruge dem.

Testrapport: holder bitcoin-mægleren Bitpanda, hvad den lover?

Bitpanda tilbyder over 50 kryptoaktiver, en Bitcoin-spareplan, et krypto-VISA-kort og endda ædle metaller. Men er Bitpanda virkelig så god som alle siger? Vi tjekkede neo-mægleren fra Wien.

Ifølge Microsoft demonstrerer projektet, hvordan interoperable spilplatforme kan se ud i fremtiden.

Enjins platform driver innovative projekter på tværs af gaming og et bredere blockchain-økosystem.

Microsoft roser også projektet som en milepæl for spilbranchen. IT-giganten havde tidligere omtalt Enjin som den ”nye standard” for NFT.

Hvad laver du i spillet af Enjin og Microsoft?

I den første fase af rejsen går spilleren på jagt efter en defekt international rumstation. Så begynder du at udforske rumstationen for at reparere den.

Så snart du har gennemført missionen, bliver du omdirigeret til et websted, hvor du bliver bedt om at scanne en QR-kode. Koden giver en NFT, der automatisk overføres til spillerens Enjin-tegnebog. Denne NFT kan derefter tilsluttes på tværs af platformens spilnetværk MyMetaVerse.

Hvorfor er NFT’er vigtige for spillere?

NFT’er er vigtige for spillere, fordi de kan tilbyde dem mange fordele. For eksempel kan du bruge NFT-emner i forskellige spil. Som et resultat rejser de med dig fra spil til spil over internettet. Simon Kertonegoro, vicepræsident for udviklingssucces hos Enjin, beskriver en anden fordel ved NFT’er i spilområdet i pressemeddelelsen:

NFT’er er vigtige, fordi de leverer uigenkaldelige beviser for digital knaphed. Med over 126 millioner brugere er muligheden for at gyde blockchain-aktiver inden for en Minecraft-server et stort skridt mod NFT-adoption.

Du kan også deltage i eksklusive chatgrupper med et NFT-element, som du modtager som en belønning for at udføre opgaver i Minecraft